--> yoga-tisdag!

Hej hej!

Dagen har varit full med aktiviteter. Först var jag uppe med tuppen och öpnnade förskolan kl. 06.00. Då grejsade jag lite med portfolio-arbete som jag och Gunilla höll på med igår. Sen höll jag på att bli vansinnig på datorerna för inloggningen funkade inte. Sen efter ett tag när det äntligen gick att logga in så funkade det inte att skriva ut. Dessa grejer säger jag bara. Jag klurade en stund, gjorde felsökning på skrivaren samt joxade med lite kablar så sen funkade det igen! Måste vara mina magic fingers=) Haha.. Hoppas det kan funka ett tag framöver nu!

Annars var det en lugn förmiddag. Vi hade inte så många barn eftersom vissa är lediga och en del är sjuka. Vi hann med lite kulmålning. Alltså inte kul målning utan kulmålning. Man droppar färg på ett papper som man lagt i en låda. Sen lägger man i små stenkulor och vickar på lådan så att  färgen smetas ut. Blir riktigt läckert. Till och med jag fick göra en egen idag! Det är det som är previlegium med att vara förskollärare. Man får pyssla lite själv också! Snart är det dags för allt julpyssel men det tar vi en annan dag..

Här ser ni hur det kan se ut när man gör kulmålning. Dock inte våra konstverk. Vi använde oss just idag enbart av gröna nyanser eftersom vi tränar på färgen grön. Men ni kanske förstår grejen i alla fall. Läckert blir det, eller hur?

image112image113

När det var dags för samling så ville barnen aldrig att det skulle ta slut. Så jag fick köra igenom alla sånger i hela sånglådan samt spela lite memory med kvadrater, cirklar och trianglar. Sen hann vi med att peka ut alla kroppsdelar på oss själva, dansa och leka gumman i lådan. Ja, jösses. Tänk att barnen kan tycka att det är så kul! När sedan maten närmade sig och vi avslutade efter en bra stund på samlingsmattan så var jag riktigt torr i halsen efter alla sånger. Men kul hade vi!

I eftermiddag var jag hos mormor och hälsade på och sen tog jag en fika med Emma. Riktigt trevligt. Det var ett tag sen jag träffade både mormor och Emma faktiskt. Nu är jag hemma och ska ta tag i stryktvätten innan jag cyklar iväg till ett härligt yogapass!

Ha det kanoners.
Ni kan ju gärna skriva en kommentar eller två...

KRAM