--> hua vilket väder

Snacka om att man hatar den svenska vintern när den är som den är idag. Blåst, regn och snorkallt. Man fryser ju ända in i benmärjen. USCH! Jobbade hela dagen idag. Vi var i skogen med alla ungarna och det var faktiskt skönt. Blåste inte så mycket där. Men det är lerigt och trist underlag att leka i när det är sånt här. Vi vill ju ha lite vanlig snö. Så man kan bygga snögubbar och åka pulka och bli sådär härligt rosig om kinderna. Men det kan vi ju glömma verkar det som. =(

Efter jobbet var jag på Larssons Skafferi och tog en fika samt snackade goja med Paco, Ida, Grappo, Blim, Jenny och Carro. Det var mycket trivsamt. Har också varit riktigt duktig och ringt min kära vän Madde idag också. Det var ju superlänge sen nu. Hoppas vi ses snart. På Larssons blev det en kaffelatte och sen blev det våfflor med Tobbe när jag kom hem igen. Mumsigt värre. Det behövdes nåt att trösta sig med i detta väder.

Imorn är det dags att stiga upp innan tuppen. Börjar nämligen kl 6.00. Usch, hade gärna tagit sovmorgon men får sluta 13 istället så det får gå! Måste ladda för helgen är fullspäckad: 2 kalas, städning, tvättning och storhandling. Känns som om helgen kunde kvitta.

Blås inte bort!
Nu är det dags att hoppa ner i bädden.
Kram o Gonatt

Kommentarer:

1 Anonym:

skriven

Haha, ni e rätt blåsta där på andra sidan Vättern va?! Här i öst fick vi den värsta blåsten®nsnön under natten, så idag är det riktigt soligt&fint=) Larsson's skafferi e en klassiker -fast jag brukar käka mat där -är det bra fikautbud där oxå asså.. Hmm, d får vi prova vännen! Längtar ef dig.. KRAMAR!

2 Blim:

skriven

Tack för i går!!

3 Marie:

skriven

Håller helt med. Vill oxå ha snö så man riktigt kan leka av sig.

4 Sofie:

skriven

Nemen tjanre så dy hänger ockå med i blogg livet :D Tack så jätte mkt :D

Kommentera här: