lördag

Idag har vi hälsat på Tina o Tommy. Tobbe skulle hjälpa Tommy lite så därför bjöds vi på middag där. Det blev kycklinggryta med ris och sallad. Jättegott! Sen kladdkaka med glass till kaffet. Riktigt lyxigt! Lollo var också med. Det var trevligt. Vi snackade och kollade på deras husbygge. Det börjar likna nåt nu i alla fall. Förstår att de längtar efter att det ska bli färdigt någon gång.

Thea har haft några febertoppar under dagen och natten. Undrar just om det är tänderna som spökar eller om det är förkylning eller så. Hon har inga andra symtom direkt så får se vad det slutar med. Jobbigt att se att hon inte är helt pigg. Lilla snorpan.

Jag köpte en jacka till Thea häromdan. Hon hade inget att ha sen när det är dags att lägga undan overallen. Hittade en bra vindjacka på Kappahl. Det fick bli en sådan. Kan hon ha en kofta under i början av våren och sen bara jackan när det blir varmare. Hon har så många fina koftor som inte kommit till användning så mycket ännu så det kan vara på tiden! Här är en bild på den, hämtad från Kappahls hemsida. (klicka på jackan så kommer du till Kappahls sida! )